Poppenhaar

Gekaarde smalle lonten mohair

    


Verschillende gekaarde lonten mohair in diverse gewichten en prijzen. Zie foto. Van foto 1 zijn links boven en de onderste rij verkocht .De midelste rij 2 e van rechts is verkocht. Op de 3 e foto kosten de rollen allemaal 5 euro. De bruine kleur is als de kleur midden boven van foto 1.


Klik hier om contact op te nemenRuwe mohair 16/18 cm voor poppenhaar e.d

    


Ruwe mohairlokken voor poppenhaar. Na het wassen wordt dan wit/ecru. Deze kun je zelf verven als je het een kleurtje wilt geven.De stapellengte is 16/18 cm. De mohair is uitgezocht en liggen allemaal keurig met de lokken 1 kant op. Geen hooi, stro of viezigheid meer. Per 100 gram = de hoeveelheid op de foto ,kost deze mohair 6 euro.


Klik hier om contact op te nemenLosse mohair poppenhaar

      


Poppenhaar om zelf pruikjes voor uw antieke of zelfgemaakte baby of rebornbaby poppen te maken. Ook voor fantasiepoppen als elfjes, kabouters en trollen enz. Het poppenhaar is niet synthetisch maar bestaat uit 100% natuurlijke mohair.
Prijs is per zakje is 5,75 euro. Er zit 1 kleur in een zakje.
Zie de kleuren op de fotos. Nummer 34 is nog een half zakje. Nummer 6 ,17,25,27 en 30 zijn uitverkocht.


Klik hier om contact op te nemenHoning mohair

    


Mooie mohairkrullen in natuurlijke kleur met een mooie glans , het betreft het schaarse z.g. honing mohair. Mohair/Poppenhaar om zelf pruikjes voor uw antieke of zelfgemaakte baby of rebornbaby poppen te maken. Ook voor fantasiepoppen als elfjes, kabouters, trollen enz. Het poppenhaar is niet synthetisch maar bestaat uit 100% natuurlijke mohair. De mohair is ook te gebruiken bij het vilten van wol. Prijs en hoeveelheid is € 6,20 per artikel zoals dit op de foto staat.


Klik hier om contact op te nemenBruine en bruinbeige strengen mohair op tres

      


Foto 1 : Een beige bruine streng van 38 cm,met een haarlengte van 18 cm voor 13,60.

Foto 2 en 3 zijn verkocht.


Klik hier om contact op te nemenLosse mohair in 2 of 3 kleuren rooten

  


5 porties 3 kleuren mohair voor poppenhaar, rooten. Prijs per portie is 6 euro. Nummer 1 verkocht.


Klik hier om contact op te nemenZeer lange mohair

  


Zeer lange krullende kidmohair . De stapellengte is ongeveer 20 cm. De mohair is uitgezocht en legt allemaal keurig met de lokken 1 kant op. Geen hooi, stro of viezigheid meer. Je kunt deze lange mohair gebruiken voor vilten ,poppenhaar of spinnen. Per 50 gram kost deze mohair 4 euro.
Tevens ook nog een portie van 25 cm lange mohair. Deze komt op 5,50 euro per 50 gram.


Klik hier om contact op te nemen