Poppenhaar

Gekaarde smalle lonten mohair

  


Verschillende gekaarde lonten mohair in diverse gewichten en prijzen. Zie foto. Alleen nog 3 kastanje bruine rollen gekaarde mohair voor rooten van rebornbabys of voor voor poppenhaar poppen of voor het vilten te gebruiken.Er zijn alleen nog 3 Kastanje bruine over. De prijs is voor de kastanje bruine rollen 5 euro.


Klik hier om contact op te nemenBlond grijzige lokken

  


Blond -grijzige lokken ,per zakje verschillend zie foto. De lokken zijn 18/20 cm lang.Geschikt voor poppenhaar of vilten. Er zit 50 gram in een zakje . Een zakje kost 2,95 euro.


Klik hier om contact op te nemen2 en 3 kleuren mohair porties

    


3 porties 2 en 3 kleuren mohair voor poppenhaar, rooten. Prijs per portie is 6 euro.


Klik hier om contact op te nemenRuwe mohair 16/18 cm voor poppenhaar e.d

    


Ruwe mohairlokken voor poppenhaar. Na het wassen wordt dan wit/ecru. Deze kun je zelf verven als je het een kleurtje wilt geven.De stapellengte is 16/18 cm. De mohair is uitgezocht en liggen allemaal keurig met de lokken 1 kant op. Geen hooi, stro of viezigheid meer. Per 100 gram = de hoeveelheid op de foto ,kost deze mohair 6 euro.


Klik hier om contact op te nemenLosse mohair poppenhaar

      


Poppenhaar om zelf pruikjes voor uw antieke of zelfgemaakte baby of rebornbaby poppen te maken. Ook voor fantasiepoppen als elfjes, kabouters en trollen enz. Het poppenhaar is niet synthetisch maar bestaat uit 100% natuurlijke mohair.
Prijs is per zakje is 5,75 euro. Er zit 1 kleur in een zakje.
Zie de kleuren op de fotos. Nummer 34 is nog een half zakje. Nummer 6 ,17,25,27 en 30 zijn uitverkocht.


Klik hier om contact op te nemenHoning mohair

    


Mooie mohairkrullen in natuurlijke kleur met een mooie glans , het betreft het schaarse z.g. honing mohair. Mohair/Poppenhaar om zelf pruikjes voor uw antieke of zelfgemaakte baby of rebornbaby poppen te maken. Ook voor fantasiepoppen als elfjes, kabouters, trollen enz. Het poppenhaar is niet synthetisch maar bestaat uit 100% natuurlijke mohair. De mohair is ook te gebruiken bij het vilten van wol. Prijs en hoeveelheid is € 6,20 per artikel zoals dit op de foto staat.


Klik hier om contact op te nemenBruine en bruinbeige strengen mohair op tres

      


Foto 1 : Een beige bruine streng van 38 cm,met een haarlengte van 18 cm voor 13,60.

Foto 2 en 3 zijn verkocht.


Klik hier om contact op te nemenZeer lange mohair

  


Zeer lange krullende kidmohair . De stapellengte is ongeveer 20 cm. De mohair is uitgezocht en legt allemaal keurig met de lokken 1 kant op. Geen hooi, stro of viezigheid meer. Je kunt deze lange mohair gebruiken voor vilten ,poppenhaar of spinnen. Per 50 gram kost deze mohair 4 euro.
Tevens ook nog een portie van 25 cm lange mohair. Deze komt op 5,50 euro per 50 gram.


Klik hier om contact op te nemen